Maak kennis met Bacom

Administratie

Als het gaat over administratie zijn er een aantal dingen heel belangrijk. Zoals volledigheid, correctheid en voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Bacom helpt hierbij, zodat u lekker kunt doen waar u goed in bent. Onbezorgd ondernemen. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat alles perfect in orde is. Natuurlijk houden wij u op de hoogte. Omdat administratie een belangrijk meetinstrument is voor uw onderneming.

Kansen in zicht
Inzicht in uw administratie levert een goed beeld van de onderneming op. Is er vooruitgang geboekt? Waar zit de groei? Wat zijn de kansen? Ondernemen en administratie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Bacom helpt, adviseert en signaleert. Wij zijn een betrokken sparringpartner op financieel vlak. Wilt u investeren? Een specifieke kostenpost reduceren? Of extra krediet aanvragen? Wij kijken samen met u naar het complete plaatje. En we kunnen u helpen bij het opstellen van een doeltreffend ondernemingsplan of begeleiden bij een financieringsaanvraag.

Efficiënt & digitaal
Voor iedere onderneming dienen de activiteiten cijfermatig te worden verwerkt. Het liefst zo efficiënt mogelijk. Met een heldere blik en veel ervaring kunnen wij u adviseren over het inrichten van uw administratieve processen. En anno 2016 werkt u natuurlijk het liefst digitaal. Wij zijn hierin gespecialiseerd. Heeft u nog niet gedigitaliseerd? En weet u niet waar te beginnen? Bel ons op en dan helpen wij u graag op weg met tips & tricks.

Doe het zelf
Als u zelf vrij handig bent met administratie, kunt u er ook voor kiezen om slechts een gedeelte van de taken uit te besteden, zoals:
– opstellen van de jaarrekening
– tussentijdse financiële overzichten
– begrotingen en prognoses
– financiële analyses

Allemaal voorbeelden van taken die relatief veel tijd en aandacht vergen. U hoeft alleen de gegevens aan te leveren, wij regelen de rest.

Maak kennis met Bacom