Administratie

Als het over administratie gaat, is een aantal zaken heel belangrijk. Denk aan volledigheid, correctheid en het voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Bacom zorgt dat het gebeurt. En het spreekt voor zich dat we je continu op de hoogte houden. De administratie is tenslotte een belangrijk meetinstrument voor jouw onderneming.

Kansen in zicht
Ondernemen en administratie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Jouw administratie levert namelijk een goed beeld van de status van jouw onderneming en dankzij bankkoppelingen hebben we op elk gewenst moment inzicht. Is er vooruitgang geboekt? Waar zit de groei? Wat zijn de kansen? Bacom adviseert en signaleert. We zijn een betrokken sparringpartner op financieel vlak. Wil je investeren? Een specifieke kostenpost reduceren? Extra krediet aanvragen? We kijken samen naar het complete plaatje voor een beslissing die hout zaagt. En we zijn er ook wanneer je hulp nodig hebt bij het opstellen van een doeltreffend ondernemingsplan of een financieringsaanvraag.

Efficiënt en digitaal
Activiteiten van een onderneming moeten cijfermatig worden verwerkt. Wij doen het zo efficiënt mogelijk. Met een heldere blik en flink wat ervaring richten we jouw administratieve processen goed en fiscusproof in. Digitaal uiteraard. Ben jij nog niet aan digitalisering toegekomen? Wij helpen je graag! Met onze systemen kun je zowel digitale als gedigitaliseerde hardcopy facturen naar ons toesturen en er zeker van zijn dat ze op de goede plek -in jouw persoonlijke omgeving in ons systeem- terechtkomen.

Doe het zelf
Ben je zelf handig met administratie en heb je er ook tijd voor? Besteed dan slechts een gedeelte van de taken uit. Denk aan:
– opstellen van de jaarrekening
– tussentijdse financiële overzichten
– begrotingen en prognoses
– financiële analyses

Allemaal voorbeelden van taken die relatief veel tijd en aandacht vergen. Jij levert de gegevens aan, wij doen de rest.

Maak kennis met Bacom