Onderneem met Bacom

Ondernemer

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een administratie bij te houden en deze 7 jaar te bewaren. Daarom is het belangrijk om de administratie goed op te zetten, het liefst digitaal. Zo voldoet u aan de verplichtingen, maar heeft u ook inzicht in de bedrijfsprestaties. Om kansen en ontwikkelingen signaleren en hier op in te spelen.

Bedrijfsvoering
Administratie is een onderdeel van de bedrijfsvoering, maar tegelijkertijd de basis. Bacom geeft inzicht in de kosten, omzet en winst. Zodat u kunt blijven verbeteren en op tijd kunt bijsturen. Een overzichtelijke administratie is een fantastisch meetinstrument. Zo kunt u blijven groeien.

Fiscaal
De administratie vormt de basis voor belastingaangiften. Bij een bedrijf komen verschillende soorten kosten kijken. Sommige kosten zijn fiscaal aftrekbaar, dat levert voordeel op. Bacom weet hier alles van en helpt u dan ook graag om hiervan gebruik te maken. Wij voeren de administratie zo, dat de bedrijfsresultaten optimaal worden benut. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Als u samenwerkt met Bacom hoef u zich geen zorgen te maken dat u iets over het hoofd ziet.

Digitale administratie
Bacom is voorloper op het gebied van digitale en online administraties. Wij helpen u graag op weg met tips & tricks. Zo kennen wij verschillende handige software en app’s. Meer weten of digitale administratie? U leest het binnenkort in onze whitepaper.

Maak kennis met Bacom