Ondernemer

Met een goed opzette -digitale- administratie heb je inzicht in jouw bedrijfsprestaties. Het helpt je kansen en ontwikkelingen te signaleren en hierop in te spelen. Bovendien helpt het je te voldoen aan de wettelijke verplichting een administratie bij te houden en deze zeven jaar te bewaren. We staan voor je klaar!

Fantastisch meetinstrument
Administratie is meer dan een onderdeel van de bedrijfsvoering, het is de basis ervan. Met de inzichten die Bacom je geeft op het gebied van kosten, omzet en winst kun je continu verbeteren en bijsturen waar nodig. We maken van jouw administratie een fantastisch meetinstrument.

Fiscaal
Ondernemen gaat gepaard met verschillende soorten kosten. Sommige van deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar. Wij voeren de administratie zo, dat geen aftrekpost ongemoeid blijft. Het spreekt voor zich dat we op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving. Als je samenwerkt met Bacom hoef je je geen zorgen te maken dat je iets over het hoofd ziet.

Digitale administratie
Bacom is voorloper op het gebied van digitale en online administraties. Ben jij nog niet aan digitalisering toegekomen? Wij helpen je graag!

Maak kennis met Bacom