Maak kennis met Bacom!

Onze diensten

Of je nu een gevestigd ondernemer, starter, zzp’er -of particulier- bent: jouw financiële zaken zijn ontzettend belangrijk.

En Bacom helpt je graag. Als full-service administratiekantoor bieden wij financieel-administratieve diensten om het ondernemen makkelijker te maken. Voor beginnende zelfstandigen, maar ook voor ondernemers met een heel team naast zich. Zo zorgen we ervoor dat jij kunt doen waar je écht goed in bent.

Administratie

Als het over administratie gaat, is een aantal zaken heel belangrijk. Denk aan volledigheid, correctheid en het voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Bacom zorgt dat het gebeurt. En het spreekt voor zich dat we je continu op de hoogte houden. De administratie is tenslotte een belangrijk meetinstrument voor jouw onderneming.
Diensten
Diensten

Salaris

Heb jij medewerkers in dienst? Dan weet je dat dit flink wat invloed heeft op de administratie. Dat veel ondernemers hun salarisadministratie uitbesteden, vinden wij niet gek. Integendeel, naast de omvang van de werkzaamheden speelt namelijk ook vereiste specialistische kennis een rol. Denk aan de rechten van medewerkers, cao-regelingen en wetgeving.

Fiscaal

Je weet, als ondernemer heb je fiscale verplichtingen. Denk aan het voeren van een inzichtelijke administratie en het doen van aangiften. Naarmate jouw onderneming groeit, komt er steeds meer bij kijken. Maar geen zorgen, Bacom heeft het antwoord op alle fiscale vragen.
Diensten
Diensten

Interim diensten

Met onze interimdiensten worden wij letterlijk onderdeel van jouw bedrijf. Een van onze consultants werkt -bij jou op kantoor of online vanaf een andere locatie- tijdelijk aan het perfectioneren van de administratie. Voor een duidelijk overzicht dat als basis dient om strategieën te bepalen.

Maak kennis met Bacom!