Maak kennis met Bacom!

Onze diensten

Of u nu een gevestigd ondernemer, starter of zzp’er bent: uw financiële zaken zijn heel belangrijk.

Daar komt veel bij kijken en wij helpen u graag. Als full-service administratiekantoor bieden we financieel-administratieve diensten om het u makkelijker te maken. Zodat u kunt doen waar u écht goed in bent. Zonder zorgen, met volle focus.

Administratie

Als het gaat over administratie zijn er een aantal dingen heel belangrijk. Zoals volledigheid, correctheid en voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Bacom Groep helpt hierbij, zodat u lekker kunt doen waar u goed in bent. Onbezorgd ondernemen. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat alles perfect in orde is. En natuurlijk houden we u nauw op de hoogte. Omdat administratie een belangrijk meetinstrument is voor uw onderneming.

Diensten
Diensten

Salaris

Personeel binnen een organisatie brengt veel administratie en registratie met zich mee. Niet gek dus dat deze taken door het MKB vaak worden uitbesteed. Want naast de omvang van de werkzaamheden speelt ook vereiste specialistische kennis een rol. Waar hebben uw medewerkers allemaal recht op? Wat is er geregeld in de cao en welke zaken kunt u zelf bepalen? Voldoet uw personeelsadministratie aan de actuele wetgeving?

Fiscaal

Alle ondernemers hebben fiscale verplichtingen. Zoals het voeren van een inzichtelijke administratie en het doen van aangiften. Hoe die verplichtingen er precies uitzien is afhankelijk van uw bedrijfsvorm. En naarmate uw onderneming groeit komt er steeds meer bij kijken. Bacom heeft het antwoord op al uw fiscale vragen. Wij adviseren, maar de keuze maakt u zelf. Want meestal zijn er verschillende oplossingen.

Diensten
Diensten

Interim diensten

Is uw administratiesysteem perfect op orde? Kunt u met regelmaat de juiste financiële rapportages genereren en daarmee uw strategie bepalen? Heeft u volledig overzicht en controle? Bacom helpt u om administratie als efficiënt geïntegreerd onderdeel in de workflow op te nemen. Met onze interim diensten zijn wij letterlijk een onderdeel van uw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijfsvoering optimaal wordt ondersteund, van strategie tot uitvoering.

Maak kennis met Bacom!