Salaris

Heb jij medewerkers in dienst? Dan weet je dat dit flink wat invloed heeft op de administratie. Dat veel ondernemers hun salarisadministratie uitbesteden, vinden wij niet gek. Integendeel, naast de omvang van de werkzaamheden speelt namelijk ook vereiste specialistische kennis een rol. Denk aan de rechten van medewerkers, cao-regelingen en wetgeving.

Personeelsadministratie
Personeel is menselijk kapitaal. En dat kapitaal wil je zo goed mogelijk inzetten en supporten. Maar dat kost tijd en aandacht. Besteed daarom de administratieve zaken rond personeel uit aan Bacom.

Doe het zelf, of niet
Wanneer dat gewenst is, nemen wij alle werkzaamheden rondom de personeelsadministratie uit handen. Van huidige én van nieuwe medewerkers. Van het contract tot en met het salaris. Heb je iemand met voldoende kennis en tijd in huis? We zijn er ook als je slechts een deel van het proces wilt uitbesteden. Denk aan:

– verwerken salarisspecificaties en loonstroken genereren
– gegevensuitwisseling met betrokken instanties
– verwerking van cao-wijzigingen in de contracten
– bijhouden van mutaties in uw personeelssysteem
– verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid
– pensioenvoorzieningen en wetgeving
– bijzondere beloningen en secundaire arbeidsvoorwaarden

Blijven verbeteren
Onze ervaren consultants delen graag hun kennis over personeel- en organisatiebeleid. Wij signaleren continu of er verbetering mogelijk is en houden je daarvan op de hoogte.