Maak kennis met Bacom

Salaris

Personeel binnen een organisatie brengt veel administratie en registratie met zich mee. Niet gek dus dat deze taken door het MKB vaak worden uitbesteed. Want naast de omvang van de werkzaamheden speelt ook vereiste specialistische kennis een rol. Waar hebben uw medewerkers allemaal recht op? Wat is er geregeld in de cao en welke zaken kunt u zelf bepalen? Voldoet uw personeelsadministratie aan de actuele wetgeving?

Personeelsadministratie
Uw personeel is menselijk kapitaal. Het is dan ook aan u om te bepalen wie er waar in de organisatie optimaal tot zijn recht komt. Het managen van dat proces is persoonlijk en vergt tijd en aandacht. Voor personeels-administratieve taken kunt u gelukkig samenwerken met Bacom.

Van A tot Z
Wij kunnen ondersteunen en adviseren van A tot Z. Stelt u zich voor dat zodra er een nieuwe medewerker bij u in dient treedt alle administratieve zaken door ons worden afgehandeld. Van het contract tot en met het salaris.

Indien u wel iemand in huis heeft met voldoende kennis, kunt u ook een gedeelte van het proces aan ons uitbesteden, bijvoorbeeld:

– verwerken salarisspecificaties en loonstroken genereren
– gegevensuitwisseling met betrokken instanties
– verwerking van cao-wijzigingen in de contracten
– bijhouden van mutaties in uw personeelssysteem
– verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid
– pensioenvoorzieningen en wetgeving
– bijzondere beloningen en secundaire arbeidsvoorwaarden

Blijven verbeteren
Onze ervaren consultants delen graag hun kennis over personeel- en organisatiebeleid. Ook wat betreft de financiële aspecten die hierbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan de Werkkostenregeling (WKR). Wij signaleren continu of er verbetering mogelijk is en houden u daarvan op de hoogte.

Maak kennis met Bacom