Maak kennis met Bacom

Fiscaal

Alle ondernemers hebben fiscale verplichtingen. Zoals het voeren van een inzichtelijke administratie en het doen van allerlei aangiften. Hoe die verplichtingen er precies uitzien is afhankelijk van uw bedrijfsvorm. En naarmate uw onderneming groeit komt er steeds meer bij kijken. Bacom heeft het antwoord op al uw fiscale vragen. Wij adviseren, maar de keuze maakt u zelf. Want meestal zijn er verschillende oplossingen.

Antwoord op uw fiscale vragen
Want wat mag er nu wel of niet als het gaat om bijzondere beloningen? Is de pensioenvoorziening toereikend? Hoe is de aansprakelijkheid geregeld? Moet een product worden geregistreerd? Of in een aparte BV worden ondergebracht? Is de huidige bedrijfsvorm wel de juiste? Allemaal vragen die binnen uw onderneming actueel kunnen zijn, of worden.

Fiscaal in uw voordeel
Samen zorgen wij ervoor dat u de mogelijkheden van de fiscale wetgeving optimaal benut. Naast onze eigen ervaren consultants hebben wij een uitgebreid netwerk van externe specialisten. Alle benodigde expertise is daarmee binnen handbereik.

Aangiften
Is uw situatie ingewikkeld en besteed u het doen van aangiften liever uit? Wij helpen u graag, met bijvoorbeeld:

  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonbelasting
  • Dividendbelasting
  • Successieaangiften

Maak kennis met Bacom