Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intakegesprek

Zelfstandig ondernemer (ZZP)

Als zelfstandig ondernemer bent u als eigenaar hoofdelijk aansprakelijk. Kosten die u maakt met het bedrijf kunnen dus ook worden verhaald op uw privévermogen. Daarom is het van groot belang dat u financiële zaken goed regelt. Zo voorkomt u problematische situaties waarbij schuldeisers beslag leggen op essentiële privé bezittingen zoals een koophuis of inventaris.

Risico’s in kaart
Bacom helpt om de risico’s in kaart te brengen en te vermijden. De basis is een overzichtelijke administratie. Ook is het belangrijk dat u voldoet aan de wet- en regelgeving. Het niet (op tijd) nakomen van bepaalde verplichtingen kan hoge boetes tot gevolg hebben.

Focus
Uw focus ligt natuurlijk op het werven en succesvol uitvoeren van opdrachten. Juist daarom komt het vaak voor dat zzp’ers gedurende het jaar onvoldoende aandacht besteden aan hun administratie. Bacom kan helpen met het opzetten van een administratie die u zelf met weinig moeite kunt bijhouden. Natuurlijk kunt u rekenen op onze hulp bij ingewikkelde zaken zoals kwartaalaangiften en het en opstellen van de jaarrekening.

Geen tijd/zin
Geen tijd of zin om zelf de administratie bij te houden? Dan kunt u deze ook volledig uitbesteden aan Bacom. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is.

Maak kennis met Bacom