Zelfstandig ondernemer (ZZP)

Als zzp’er -zelfstandige zonder personeel- ben je hoofdelijk aansprakelijk voor jouw onderneming. Dat betekent dat eventuele schulden verhaald kunnen wordt op jouw privévermogen en -bezittingen. Het is daarom van groot belang dat je financiële zaken goed regelt. Bacom weet hoe en staat voor je klaar.

Een goede basis
Administratie is meer dan een onderdeel van de bedrijfsvoering, het is de basis ervan. Met de inzichten die Bacom je geeft op het gebied van kosten, omzet, wet- en regelgeving én eventuele risico’s kun je continu verbeteren en bijsturen waar nodig.

Focus
Jouw focus ligt op het werven en succesvol uitvoeren van opdrachten. De administratie is logischerwijs niet jouw prioriteit. Maar wel die van ons! We helpen je met het opzetten van een administratie die je met weinig moeite kunt bijhouden zodat jij je gewoon met jouw werk kunt bezighouden. Ingewikkelde zaken als kwartaalaangiften en het opstellen van de jaarrekening doen wij voor je.

Geen tijd of zin?
Heb je geen tijd of zin om zelf de administratie bij te houden? Dan kun je deze ook volledig uitbesteden aan Bacom. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is.

Maak kennis met Bacom