Maak kennis met Bacom!

Over jou

Financiële zaken geef je niet zomaar uit handen. Daarvoor zoek je een partij die bij je past.

Het team van Bacom staat graag dichtbij haar relaties. Dat betekent dat we onze klanten persoonlijk kennen en elkaar -indien onze relatie dit wenst- tutoyeren. Zo bouwen we aan een vertrouwensband die bijdraagt aan waarvoor je op ons rekent: een goed georganiseerde administratie.

Ondernemer

Met een goed opzette -digitale- administratie heb je inzicht in jouw bedrijfsprestaties. Het helpt je kansen en ontwikkelingen te signaleren en hierop in te spelen. Bovendien helpt het je te voldoen aan de wettelijke verplichting een administratie bij te houden en deze zeven jaar te bewaren. We staan voor je klaar!
Over jou – Ondernemer864x576
Over jou – Starter630x420

Starter

Zodra je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en een eigen btw-nummer hebt bemachtigd, ben je ondernemer! En het is vast niet het eerste waar je aan denkt, maar vanaf nu moet je voldoen aan allerlei eisen van de Belastingdienst. Te beginnen met een overzichtelijke administratie. De vraag is: ga je het zelf doen of besteed je het uit?

ZZP’er

Als zzp’er -zelfstandige zonder personeel- ben je hoofdelijk aansprakelijk voor jouw onderneming. Dat betekent dat eventuele schulden verhaald kunnen wordt op jouw privévermogen en -bezittingen. Het is daarom van groot belang dat je financiële zaken goed regelt. Bacom weet hoe en staat voor je klaar.

Over jou – ZZP864x576
Over jou – Particulier753x565

Particulier

Ook voor particulieren kan een financiële situatie complex zijn. Wanneer je meerdere werkgevers hebt, een groot vermogen bezit of verwikkeld bent in een scheidingssituatie. Hoe zit het dan met de belastingaangifte? Bacom helpt je het overzicht te bewaren.

Maak kennis met Bacom!