Maak kennis met Bacom!

Over jou

Of u nu een gevestigd ondernemer, starter of zzp’er bent: uw financiële zaken zijn heel belangrijk.

Daar komt veel bij kijken en wij helpen u graag. Als full-service administratiekantoor bieden we financieel-administratieve diensten om het u makkelijker te maken. Zodat u kunt doen waar u écht goed in bent. Zonder zorgen, met volle focus.

Ondernemer

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een administratie bij te houden en deze 7 jaar te bewaren. Daarom is het belangrijk om de administratie goed op te zetten, het liefst digitaal. Zo voldoet u aan de verplichtingen, maar heeft u ook inzicht in de bedrijfsprestaties. Om kansen en ontwikkelingen signaleren en hier op in te spelen.

Over jou – Ondernemer864x576
Over jou – Starter630x420

Starter

Zodra u bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en een eigen btw-nummer hebt, kunt u van start als ondernemer! Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar vanaf dat moment moet u ook voldoen aan allerlei eisen van de Belastingdienst. En de basis hiervoor is het opzetten van een overzichtelijke administratie. U staat voor de keuze: zelf doen of uitbesteden?

ZZP’er

Als zelfstandig ondernemer bent u als eigenaar hoofdelijk aansprakelijk. Kosten die u maakt met het bedrijf kunnen dus ook worden verhaald op uw privévermogen. Daarom is het van groot belang dat u financiële zaken goed regelt. Zo voorkomt u problematische situaties waarbij schuldeisers beslag leggen op essentiële privé bezittingen zoals een koophuis of inventaris.

Over jou – ZZP864x576
Over jou – Particulier753x565

Particulier

Ook als particulier kan een financiële situatie complex zijn. Bijvoorbeeld omdat u meerdere werkgevers heeft, een groot vermogen of bezittingen die u moet opgeven aan de Belastingdienst. Of als er iets gebeurt in uw privéleven dat grote impact heeft op uw financiële situatie. Zoals een erfenis of echtscheiding.

Maak kennis met Bacom!