Maak kennis met Bacom

Interim diensten

Is uw administratiesysteem perfect op orde? Kunt u met regelmaat de juiste financiële rapportages genereren en daarmee uw strategie bepalen? Heeft u volledig overzicht en controle? Bacom helpt u om administratie als efficiënt geïntegreerd onderdeel in de workflow op te nemen. Met onze interim diensten zijn wij letterlijk een onderdeel van uw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijfsvoering optimaal wordt ondersteund, van strategie tot uitvoering.

Hoe gaan wij te werk
Tijdelijk is één van onze consultants bij u ‘in huis’ aan het werk. Meestal op projectmatige basis, tot de opdracht is volbracht. We nemen uw administratiesysteem onder de loep en kiezen samen een goede structuur. Daaronder valt ook het opzetten van management rapportage systemen.

Extra mankracht
Wij kunnen uw organisatie ondersteunen met een controller of administratief medewerker. Bij uitval van uw eigen personeel, of als tijdelijke uitbreiding voor achterstallig werk. Of voor specifieke administratieve werkzaamheden. Die laat u natuurlijk het liefst door een specialist uitvoeren. Bepaalde werkzaamheden waarvoor geen full-time medewerker nodig is kunt u ook permanent uitbesteden aan één van onze gespecialiseerde interim-krachten.

Begeleiden & opleiden
Bacom heeft veel ervaring in het opzetten van administratiesystemen en weet als geen ander wat daar allemaal bij komt kijken. Zoals het begeleiden en opleiden van uw medewerkers. Ook daarbij helpen wij u graag door onze kennis en ervaring te delen. Zodat u het administratiesysteem optimaal kunt benutten.

In goede en slechte tijden
Het kan iedere ondernemer gebeuren dat de bedrijfsresultaten op een dag achterblijven. Als de resultaten minder worden, kan het zijn dat u structurele veranderingen door moet voeren. Voor uw onderneming is dat een ingrijpende operatie waarbij een extern adviseur geen overbodige luxe is. Wij stellen u onze ruime bedrijfskundige en management ervaring ter beschikking om u hierbij te ondersteunen en adviseren. Samen met u en aan de hand van duidelijke afspraken.

Maak kennis met Bacom