Interim diensten

Met onze interimdiensten worden wij letterlijk onderdeel van jouw bedrijf. Een van onze consultants werkt -bij jou op kantoor of online vanaf een andere locatie- tijdelijk aan het perfectioneren van de administratie. Voor een duidelijk overzicht dat als basis dient om strategieën te bepalen.

Externe expertise inzetten
Onze interimdiensten worden meestal op projectbasis voor specifieke werkzaamheden, bij uitval van eigen personeel of bij achterstallig werk ingezet. Denk aan werkzaamheden waarbij een controller zowel de administratie als het systeem dat je daarvoor gebruikt onder de loep neemt en de juiste structuur aanbrengt. Aan het opzetten van managementrapportagesystemen. Of aan het inlopen van achterstallige administratieve zaken. Bepaalde werkzaamheden waarvoor geen fulltime medewerker nodig is, kun je ook permanent uitbesteden aan één van onze gespecialiseerde interimkrachten.

Full service
Bacom heeft veel ervaring in het opzetten van administratiesystemen en weet als geen ander wat daar allemaal bij komt kijken. We delen graag onze kennis en ervaring en bieden tevens begeleiding van jouw medewerkers. Het optimaal benutten van jouw administratiesysteem is dichterbij en gemakkelijker dan je denkt.

Ook als het tegenzit
Het kan iedere ondernemer gebeuren dat de bedrijfsresultaten op een dag achterblijven. En dan kan het zijn dat het bedrijf om het doorvoeren van structurele veranderingen vraagt. Een ingrijpende operatie waarbij een extern adviseur vaak geen overbodige luxe is. Weet dat je kunt rekenen op onze ervaring op het gebied van bedrijfskunde en management.

Maak kennis met Bacom